Adrian Cojocaru, Chef la restaurantul unui hotel din Iași, va concura, toamna aceasta, alături de alți 17 tineri Chefi din întreaga lume, pentru titlul de „Master of Pasta”, la Campionatul Mondial de Paste Barilla de la Milano.
Rețeta cu care Chef Adrian Cojocaru va participa la competiție
Din juriul competitiei fac parte bucătari italieni faimosi alături de fotograful american de food, Brittany Wright. Jurații vor nota creativitatea, talentul culinar și modul de prezentare ale celor 18 Chefi din întreaga lume cu vârste sub 35 de ani. Pe parcursul a trei runde de concurs, ei vor trebui să pregătească rețete proprii dar și să reinterpreteze cea mai cunoscută rețetă de paste din întreaga lume: spaghetti al pomodoro.
Chef Adrian Cojocaru va participa în competiție cu o rețetă care va avea ca ingredient vedetă, brânza de burduf. Dacă va câștiga titlul „Master of Pasta”, el va avea șansa șă-și pună numele pe harta gastronomiei mondiale.
Este al doilea an consecutiv în care România are un reprezentant la cea mai importantă competiție dedicată gastronomiei italiene la nivel mondial, jurizată de Chefi cu stele Michelin.
sursa foto: facebook
Când o companie introduce un nou tool, discuția se concentrează, de obicei, pe funcționalități, costuri și eficiență. Dar felul în care echipa îl adoptă dezvăluie ceva mult mai profund: cultura organizațională în acțiune.
Într‑o întâlnire cu cititorii, Neige Sinno a declarat că și‑a scris cartea de memorii, Tristul tigru, ca și cum ar fi moartă și nimeni nu o să o citească.
Când ați sunat ultima dată la serviciul cu clienții pentru rezolvarea unei probleme și ați vorbit cu un robot? Ați fost mulțumiți? Oricare ar fi conotația primei situații care vă vine în minte...
Un raport realizat de specialiști din Estonia la inițiativa Edge Institute arată că România are un nivel scăzut de maturitate digitală – doar 3,1 din 10. Documentul evidențiază lipsa unei strategii coerente...
GRAMPET Group, cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat din Europa Centrală și de Sud-Est, anunță numirea lui Klaus Kraetzschmar în funcția de Director General al filialei din Grecia a Grup Feroviar Român
Educația elevilor trebuie să se întâmple și în afara orelor de la clasă. Pentru elevii din programele World Vision România, organizație care sprijină educația copiilor din zone defavorizate, taberele educaționale reprezintă o șansă de a
Tehnologia a schimbat radical modul de lucru în industria curieratului, iar așteptările clienților sunt tot mai mari. Pornind de aici, FAN Courier își construiește strategia de resurse umane pe o convingere clară: oamenii și digitalizarea
Pentru Crina și Bianca, data de 16 martie 2024 a fost un moment important în parcursul celor două eleve de liceu care au fondat clubul de carte The Rory Bookshelf. Era ziua în care conferința