Skip to main content

confort

    • Evadarea din confort. Reinventarea vieții

      Fiecare dintre noi are o rețetă pentru propria fericire, pentru a-și atinge obiectivele și îndeplini visurile. În căutarea echilibrului perfect, fiecare ne-am tot scris și rescris propria rețetă, adăugând sau eliminând periodic ingrediente ori doar
    • Ingredientul momentelor productive sau oaza dintr-o zi de lucru?

      În ultimii ani, am putut observa dorinţa mai multor companii de a investi în îmbunătăţirea mediului de lucru. Este un proces care implică schimbarea totală a spaţiului de muncă: au apărut tot mai multe clădiri-concept, cu identitate şi mesaj, dar care se concentrează şi pe crearea confortului angajaţilor. În noul context, cafeaua reprezintă nu doar un simplu beneficiu oferit angajaților, ci și ingredientul-cheie al momentelor productive sau oaza unei zile de lucru.
    • Patru obiceiuri pe care le au numai oamenii punctuali

      Ştii momentul acela din sala de cinema, când filmul a început de câteva minute, dar spectatorii întârziaţi continuă să sosească, să-i ridice în picioare pe ceilalţi şi să bâjbâie prin întuneric după scaunele libere, spre iritarea celorlalţi? În mod sigur îl ştii, iar cei mai mulţi dintre noi am fost şi în ipostaza în care căutăm scaunul liber, dar şi în cea în care suntem ridicaţi în picioare.

    • Drumul către succes: schimbă confortul cu provocarea!

      Când am auzit că lucrează de 35 de ani în companie, mi s-a părut o eternitate! Aşa că am vrut să aflu dacă nu a fost niciodată ispitit să lucreze şi pentru alte organizaţii. Jean-Philippe Vanot a recunoscut că a fost tentat să lucreze şi pentru alte firme, însă şeful său l-a determinat de fiecare dată să se răzgândească.

    • Confortul predictibilitatii

      Nu-mi poate lua nimeni niciodata micul rasfat vicios al diminetilor. Sau, ma rog, mi-l poate fura vreun doctor ortodox, dar nu-i recomand sa se bazeze pe mine.
      Ma trezesc si, inainte sa incep sa gandesc sau sa iau act de orice schimbare de decor ori vreme, din cativa pasi, ajung in bucatarie. Iau chibritul, aprind aragazul, apuc ibricul (intotdeauna lasat la vedere), il umplu pe jumatate cu apa, il pun pe foc si-mi aprind o tigara, asteptand clocotul.

Recomandările editorilor