Skip to main content

cafenea

    • Antreprenor în HoReCa: "Cu cât interacţiunea cu clientul este mai mică, cu atât sunt mai mari şansele să aibă o experienţă plăcută"

      George Alexe a intrat în antreprenoriat în urmă cu mai bine de 13 ani, la puţin peste 20 de ani, când şi-a deschis un business mic în domeniul tranzacţiilor cu autoturisme. Între timp, el a derulat mai multe afaceri în domeniile auto, HoReCa şi imobiliare, precum şi în consultanță, scrie WALL-STREET.RO. 
    • “Nebunia” unui nou început de afacere delicioasă



      Sfârșitul anului 2014 a venit cu intrarea pe piața deserturilor premium din București a „La Folie”. „La Folie”, care în limba română înseamnă „Nebunia” este, concret, un hibrid interesant între o cofetărie și o cafenea. De ce hibrid? Pentru că îmbină, ingenios, dulciurile specifice unei cofetării și atmosfera caldă și relaxantă pe care o găsim într-o cafenea. Pe scurt, este o cafenea pentru gurmanzi.
    • Noul în cea mai veche cafenea din Bucureşti

      Cafeneaua Veche, aflată în Centrul Vechi al Capitalei, a fost atestată documentar în anul 1812 și este cea mai veche cafenea bucureșteană care funcționează până în prezent. Începând cu luna noiembrie își întâmpină oaspeții cu un meniu nou, inspirat de anotimpul rece, având la bază bucătăria mediteraneană şi creativitatea care l-a consacrat pe Bucătarul-Șef Viorel Neacșu.

    • Viaţa după ora 18...

      Conceptul european de a petrece una-două ore de relaxare după serviciu apare tot mai des şi în peisajul românesc. Cafenelele, terasele sau restaurantele încep să pună la punct programe interesante, aşa cum sunt serile tematice din timpul săptămânii. În cadrul cărora, de exemplu, pe lângă invitaţia de a gusta din preparatele din diferite ţări sau o băutură specială, alături de  colegii de serviciu, prieteni sau oameni din mediul de business, combini relaxarea cu ocazia pentru un networking de calitate.

    • Business in stil urban

      La o varsta la care tinerii nu au alt scop decat acela de a se distra, Petre Pacuraru privea in perspectiva si se gandea cum sa-si puna in practica ambitiile antreprenoriale. Asa s-a nascut prima lui firma, Human Performance Development International, un business de la care a invatat tot ceea ce stie in prezent. Cel de-al doilea business al sau, cafeneaua in spirit urban HasHas, situata la trei minute distanta de Piata Universitatii, ocupa un loc aparte in portofoliul sau.

Recomandările editorilor