Skip to main content

meniu

    • Simte-te ca acasă la... Beautyfood

      Inspirat de actrița Juliette Binoche, care îi dă viață personajului Vianne Rocher în celebrul film Chocolat, Beautyfood este unul dintre puținele locuri din metropola noastră agitată unde te simți de parcă nu ai fi în România.
    • Noul în cea mai veche cafenea din Bucureşti

      Cafeneaua Veche, aflată în Centrul Vechi al Capitalei, a fost atestată documentar în anul 1812 și este cea mai veche cafenea bucureșteană care funcționează până în prezent. Începând cu luna noiembrie își întâmpină oaspeții cu un meniu nou, inspirat de anotimpul rece, având la bază bucătăria mediteraneană şi creativitatea care l-a consacrat pe Bucătarul-Șef Viorel Neacșu.

    • Dă strălucire Sărbătorilor de Iarnă

      Luna decembrie ne umple inimile de bucurie în fiecare an, în ciuda frigului de afară – oraşul împodobit, prima zăpadă, aroma de scorţişoara şi vin fiert, pomul de Crăciun şi bucuria celor din jur când îşi primesc cadourile… toate ne fac să fim mai veseli, mai relaxaţi şi parcă dau strălucire iernii.

    • Ponturi pentru a organiza un teambuilding reuşit – Partea I

      Un teambuilding sună foarte bine când auzi pe holul companiei că va urma săptămâna viitoare, dar ce te faci când eşti chiar tu persoana desemnată să se ocupe de organizarea acestuia? Un eveniment outdoor, cerut cu insistenţă de băieţii de la vânzărisau de fetele de la client service, sătui şi sătule de stat pe scaun, poate fi greu de organizat când mai ai o mie de chestii de făcut pentru îndatoririle obişnuite. Şi totuşi, citind acest mic ghid veţi găsi rezolvare la câteva din cele mai spinoase probleme ridicate de organizarea unui astfel de eveniment.

    • Cină Romantică de Sfântul Valentin

      Cu ocazia sărbătorii de Sfântul Valentin, hotelul Intercontinental a pregatit o serie de surprize pentru cei dornici să petreacă o seară romantică alături de persoana iubită. Reprezentanţii restaurantului Modigliani au pregătit un meniu special, servit la lumina lumânărilor, în acorduri de muzică live de pian şi chitară.

    • Masa de pranz, o afacere

      Masurile luate de cei care activeaza in sectorul restaurante-catering ii ajuta pe cei care obisnuiesc sa-si comande masa de pranz sa nu-si modifice comportamentul. Daca in alte tari patronii restaurantelor ofera posibilitatea clientilor sa plateasca dupa grosimea portofelului, la noi, reducerile si promotiile ii ajuta pe angajati sa nu resimta efectele crizei. O alta categorie de salariati a inceput sa-si aduca mancare la pachet, fara sa puna acest trend pe seama mult-blamatei crize.

Recomandările editorilor