Skip to main content

dulciuri

    • “Nebunia” unui nou început de afacere delicioasă



      Sfârșitul anului 2014 a venit cu intrarea pe piața deserturilor premium din București a „La Folie”. „La Folie”, care în limba română înseamnă „Nebunia” este, concret, un hibrid interesant între o cofetărie și o cafenea. De ce hibrid? Pentru că îmbină, ingenios, dulciurile specifice unei cofetării și atmosfera caldă și relaxantă pe care o găsim într-o cafenea. Pe scurt, este o cafenea pentru gurmanzi.
    • EXCLUSIV. Ciocolatierul francez care ţine bunul gust în propriile mâini



      Ascuns pe o straduţă în centrul Bucureștiului, magazinul de dulciuri găzduiește o adevărată comoară pentru papilele gustative. Iar în centrul acestui univers dulce care provoacă un Big Bang de gusturi se află ciocolatierul Alain Fourneret. Mâinile de maestru fac, în fiecare zi, cele mai bune macarons din România. Fie ca sunt cu trufe, cu trandafir sau zmeură sau fie că vorbim de bomboane cu ghimbir sau piper şi ardei iute, acestea sunt, cu siguranță, cele mai apreciate deserturi.
    • Miniprenorii cu pasiuni dulci

      O iubitoare de macarons, mici delicii franţuzeşti, doi creatori de cheesecake şi o decoratoare de torturi sunt poveştile unor oameni care, în ciuda joburilor cu răspundere din timpul zilei, își găsesc relaxarea seară de seară în bucătărie. Unii sunt la început de drum, alţii sunt deja faimoşi prin munca lor. Ceea ce îi leagă pe toţi este dragostea pentru dulce și... profitul.

Recomandările editorilor