bucatarie
-
Where there is no number 1, a scris Sorin Stoica atunci când a postat premiul primit la Gala Chefi de România, categoria „noua bucătărie românească”. Primul lui premiu, primul loc întâi, dedicat primei echipe pe -
La limita imposibilului? Asaltul tehnologiilor cognitive asupra aragazului bunicii!
Cercetătorul Ivan Sutherland, cunoscut și drept “tatăl graficii computerizate”, scria prin anii 60 lucrarea intitulată „The Ultimate Display”. În care imagina un amestec de informații digitale, plus viziunea umană care ar crea iluzia de a fi capabilă să privească prin pereți! -
Inspiraţia vine de la oameni
Să ne alimentăm corect, pentru o viaţă sănătoasă, ne arată de mai mulţi ani, britanicul Chef, Jamie Oliver. Câte persoane nu i-au urmărit ineditele „şedinţe” de gătit în direct, preparând în acelaşi timp cu el sau notând reţetele pline de fantezie? Despre „cadourile Jamie Oliver” – cărţi, vase, ingrediente şi instrumente pentru bucătărie - nu mai vorbim...
-
Marea Finală METRO Chef are premii de peste 87.000 de lei
În perioada 20-21 august şi 27-28 august, opt echipe formate dintr-un bucătar și un ajutor de bucătar s-au întrecut în pregătirea de preparate specifice bucătăriei de catering/food solutions. Marea finală va avea loc între 1 şi 3 octombrie şi va desemna trei echipe câştigătoare pentru fiecare categorie.
-
Bucătărie indiană la The Harbour
Seria evenimentelor dedicate gastronomiei internaţionale continuă la Restaurantul The Harbour cu Indian Night.
-
Rolul bucatariei de la serviciu in motivarea angajatilor
O bucatarie bine utilata si o cafetiera aburinda ar putea fi mai eficiente in motivarea angajatilor decat multe strategii ale departamentelor de resurse umane, arata un studiu.
-
Produsele organice - o nisa autentica
Un magazin cat o bucatarie mai mare. O atmosfera prietenoasa. Multe rafturi mici cu produse asezate ca in camara bunicii. In jur, lucruri frumos ambalate care-ti iau ochii. Un cuier in care stau atarnate sacosele din material reciclabil. Doua vanzatoare amabile, gata sa-ti sara in ajutor daca ai dileme in privinta alegerii produselor. Si doua asociate - Ileana Muntean si Bogdana Ghinescu - care detin unul dintre putinele magazine cu produse organice din Bucuresti. Pukka Food s-a deschis in aprilie 2008 si fiecare dintre produsele de pe rafturi ascunde cate o poveste in spate. Sa le luam pe rand...
Recomandările editorilor
-
Pluxee și FoodFix lansează „Prânz la Fix”. 22 de rețete gândite pentru prânz create de Chef Cătălin Scărlătescu
Pluxee, lider global în beneficii extrasalariale și soluții pentru implicarea angajaților, împreună cu FoodFix, lansează proiectul „Prânz la Fix”, o inițiativă care conectează valoarea tichetului de masă cu o experiență culinară echilibrată și accesibilă. -
Harta economică a României: Serviciile domină, industria rezistă, forța de muncă scade
Economia României continuă să se restructureze, iar datele oficiale publicate de Institutul Național de Statistică conturează o imagine cu contraste puternice: mai multe companii, dar mai puțini angajați. -
Wizrom Software preia Co-Factor și își extinde portofoliul cu soluții strategice pentru resurse umane
Wizrom Software, unul dintre liderii locali în dezvoltarea de soluții software pentru business, anunță oficial preluarea companiei Co-Factor, specializată în platforme dedicate performanței organizaționale, comunicării și implicării angajaților. -
Industria outsourcingului în era automatizării: 90% din activitățile de back-office pot fi digitalizate - STUDIU
90% dintre activitățile de back office din industria de externalizare a proceselor de afaceri pot fi acum automatizate, potrivit raportului „Reimagining Business Processes with AI”, lansat de Parseq.