
bucatarie
-
Where there is no number 1, a scris Sorin Stoica atunci când a postat premiul primit la Gala Chefi de România, categoria „noua bucătărie românească”. Primul lui premiu, primul loc întâi, dedicat primei echipe pe
-
La limita imposibilului? Asaltul tehnologiilor cognitive asupra aragazului bunicii!
Cercetătorul Ivan Sutherland, cunoscut și drept “tatăl graficii computerizate”, scria prin anii 60 lucrarea intitulată „The Ultimate Display”. În care imagina un amestec de informații digitale, plus viziunea umană care ar crea iluzia de a fi capabilă să privească prin pereți! -
Inspiraţia vine de la oameni
Să ne alimentăm corect, pentru o viaţă sănătoasă, ne arată de mai mulţi ani, britanicul Chef, Jamie Oliver. Câte persoane nu i-au urmărit ineditele „şedinţe” de gătit în direct, preparând în acelaşi timp cu el sau notând reţetele pline de fantezie? Despre „cadourile Jamie Oliver” – cărţi, vase, ingrediente şi instrumente pentru bucătărie - nu mai vorbim...
-
Marea Finală METRO Chef are premii de peste 87.000 de lei
În perioada 20-21 august şi 27-28 august, opt echipe formate dintr-un bucătar și un ajutor de bucătar s-au întrecut în pregătirea de preparate specifice bucătăriei de catering/food solutions. Marea finală va avea loc între 1 şi 3 octombrie şi va desemna trei echipe câştigătoare pentru fiecare categorie.
-
Bucătărie indiană la The Harbour
Seria evenimentelor dedicate gastronomiei internaţionale continuă la Restaurantul The Harbour cu Indian Night.
-
Rolul bucatariei de la serviciu in motivarea angajatilor
O bucatarie bine utilata si o cafetiera aburinda ar putea fi mai eficiente in motivarea angajatilor decat multe strategii ale departamentelor de resurse umane, arata un studiu.
-
Produsele organice - o nisa autentica
Un magazin cat o bucatarie mai mare. O atmosfera prietenoasa. Multe rafturi mici cu produse asezate ca in camara bunicii. In jur, lucruri frumos ambalate care-ti iau ochii. Un cuier in care stau atarnate sacosele din material reciclabil. Doua vanzatoare amabile, gata sa-ti sara in ajutor daca ai dileme in privinta alegerii produselor. Si doua asociate - Ileana Muntean si Bogdana Ghinescu - care detin unul dintre putinele magazine cu produse organice din Bucuresti. Pukka Food s-a deschis in aprilie 2008 si fiecare dintre produsele de pe rafturi ascunde cate o poveste in spate. Sa le luam pe rand...
Recomandările editorilor
-
Ce spune ritmul de adopție al unui tool despre cultura organizațională
Când o companie introduce un nou tool, discuția se concentrează, de obicei, pe funcționalități, costuri și eficiență. Dar felul în care echipa îl adoptă dezvăluie ceva mult mai profund: cultura organizațională în acțiune. -
Tristul tigru | Invitație la lectură
Într‑o întâlnire cu cititorii, Neige Sinno a declarat că și‑a scris cartea de memorii, Tristul tigru, ca și cum ar fi moartă și nimeni nu o să o citească. -
Cosmina Noaghea, Union Commonwealth University, SUA: Inteligența artificială și viitorul minții la job | OPINIE
Când ați sunat ultima dată la serviciul cu clienții pentru rezolvarea unei probleme și ați vorbit cu un robot? Ați fost mulțumiți? Oricare ar fi conotația primei situații care vă vine în minte... -
România, blocată în digitalizare: Îi lipsește strategia și leadership-ul politic | RAPORT
Un raport realizat de specialiști din Estonia la inițiativa Edge Institute arată că România are un nivel scăzut de maturitate digitală – doar 3,1 din 10. Documentul evidențiază lipsa unei strategii coerente...