Skip to main content

Marius Tudosiei

    • Marius Tudosiei: Ce am învățat în 5 ani de antreprenoriat

      Marius Tudosiei a pariat pe hrana sănătoasă, fără coloranți și conservanți, și pe produsele tradiționale atunci când, în 2010, și-a deschis Băcănia Veche în Dorobanți. Lucrase în presă și în marketing, dar îi plăcea mâncarea și îi plăcea să gătească. Așa că și-a făcut un loc pe gustul său, în primul rând. A fost responsabil de achiziții, băcan, bucătar și director de magazin, până să facă angajări, în calitate de manager-fondator, și să mai delege din responsabilități. Acum mulți îl cunosc pe Marius de la televizor, datorită emisiunii culinare pe care o găzduiește săptămânal. Care sunt lecțiile pe care piața și viața i le-au predat în acești cinci ani ne-a spus în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru revista Cariere. 

Recomandările editorilor