
catering
-
„Viata in RAWZ” a surorilor Lăzărescu a început în 2009. Pe atunci Andreea Lăzărescu lucra în headhunting iar Lucia Stoica era manager de call center. Andreea a renunțat la jobul de „gulere albe" pentru a-și deschide o mică afacere cu mâncare pentru raw vegani. S-a specializat pe cont propriu în această direcţie, testând produsele pe propria persoană. Povestea afacerii ”crude” RAWZ, în exclusivitate pentru Revista CARIERE.
-
S-a lansat IUB Delivery, preparate de calitate de restaurant la prețuri mult mai prietenoase
Ai vrea să primeşri la birou mâncare ca la restaurant, la preţ de catering? IUB Delivery s-a născut din pasiune pentru mâncare bună și din grija față de stilul de viață extrem de activ al multora dintre noi. Meniul este creat din rețete unice testate și îmbunătățite pe parcursul a celor peste 20 de ani de experiență de când echipa din spatele conceptului IUB activează în lumea gastronomică. Iar dacă îţi e greu să alegi, găseşti meniuri office prestabilite. -
Persoanele vulnerabile devin antreprenori
Asociația Română Anti-Sida (ARAS), împreună cu partenerii Piontani Services și Primăria Comunei Bilciurești, lansează un nou proiect de antreprenoriat social, care își propune promovarea culturii antreprenoriale și incluziunea socială în regiunile București-Ilfov și Sud Muntenia. În cadrul proiectului „Măsuri active pentru dezvoltarea economiei sociale” vor fi create 11 structuri de economie socială (SES) și 46 locuri noi de muncă. -
Marea Finală METRO Chef are premii de peste 87.000 de lei
În perioada 20-21 august şi 27-28 august, opt echipe formate dintr-un bucătar și un ajutor de bucătar s-au întrecut în pregătirea de preparate specifice bucătăriei de catering/food solutions. Marea finală va avea loc între 1 şi 3 octombrie şi va desemna trei echipe câştigătoare pentru fiecare categorie.
-
Românii vor să lucreze în străinătate în construcții și în industria petrolului
În luna aprilie, pe platforma online Tjobs.ro au fost disponibile 10.541 oferte de muncă, în 37 de ţări şi 35 de domenii de activitate diferite. Cele mai multe poziţii au venit din partea Marii Britanii, Germaniei şi Italiei. În cazul departamentului „Construcţii / Amenajări”, numărul aplicărilor a depăşit numărul ofertelor de peste 10 ori, iar, în cazul departamentului „Petrol şi gaze”, numărul aplicărilor a depăşit numărul ofertelor de peste 12 ori.
-
Astăzi cine ne găteşte? Businessul care te scoate afară din bucătărie
O mâncare bună pentru o petrecere şi, în acelaşi timp, cât mai puţin timp petrecut în bucătărie. O masă caldă la birou sau mâncare aburindă când ajungi acasă? Dacă până de curând acest lucru părea aproape imposibil, acum intervine, salvator, firma de catering.
-
ORIGINALITATEA: sarea si piperul afacerii
De mic a fost familiarizat cu domeniul alimentatiei publice. "A furat meserie de la parintii lui" care se pricep la gatit si a calatorit cu ei prin toata lumea. Si-a dat seama ca vrea sa lucreze in domeniu in momentul in care a intrat la liceu si a ales unul de specialitate. Nici o surpriza deci, in pasiunea cu care Bogdan Ciubotariu de la salt&pepper, caci despre el e vorba, si-a a dezvoltat propria firma de catering.
-
Masa de pranz, o afacere
Masurile luate de cei care activeaza in sectorul restaurante-catering ii ajuta pe cei care obisnuiesc sa-si comande masa de pranz sa nu-si modifice comportamentul. Daca in alte tari patronii restaurantelor ofera posibilitatea clientilor sa plateasca dupa grosimea portofelului, la noi, reducerile si promotiile ii ajuta pe angajati sa nu resimta efectele crizei. O alta categorie de salariati a inceput sa-si aduca mancare la pachet, fara sa puna acest trend pe seama mult-blamatei crize.
Recomandările editorilor
-
Ce spune ritmul de adopție al unui tool despre cultura organizațională
Când o companie introduce un nou tool, discuția se concentrează, de obicei, pe funcționalități, costuri și eficiență. Dar felul în care echipa îl adoptă dezvăluie ceva mult mai profund: cultura organizațională în acțiune. -
Tristul tigru | Invitație la lectură
Într‑o întâlnire cu cititorii, Neige Sinno a declarat că și‑a scris cartea de memorii, Tristul tigru, ca și cum ar fi moartă și nimeni nu o să o citească. -
Cosmina Noaghea, Union Commonwealth University, SUA: Inteligența artificială și viitorul minții la job | OPINIE
Când ați sunat ultima dată la serviciul cu clienții pentru rezolvarea unei probleme și ați vorbit cu un robot? Ați fost mulțumiți? Oricare ar fi conotația primei situații care vă vine în minte... -
România, blocată în digitalizare: Îi lipsește strategia și leadership-ul politic | RAPORT
Un raport realizat de specialiști din Estonia la inițiativa Edge Institute arată că România are un nivel scăzut de maturitate digitală – doar 3,1 din 10. Documentul evidențiază lipsa unei strategii coerente...