Skip to main content

catering

    • La vie en RAWZ

      „Viata in RAWZ” a surorilor Lăzărescu a început în 2009. Pe atunci Andreea Lăzărescu lucra în headhunting iar Lucia Stoica era manager de call center. Andreea a renunțat la jobul de „gulere albe" pentru a-și deschide o mică afacere cu mâncare pentru raw vegani. S-a specializat pe cont propriu în această direcţie, testând produsele pe propria persoană. Povestea afacerii ”crude” RAWZ,  în exclusivitate pentru Revista CARIERE. 
    • S-a lansat IUB Delivery, preparate de calitate de restaurant la prețuri mult mai prietenoase

      Ai vrea să primeşri la birou mâncare ca la restaurant, la preţ de catering? IUB Delivery s-a născut din pasiune pentru mâncare bună și din grija față de stilul de viață extrem de activ al multora dintre noi. Meniul este creat din rețete unice testate și îmbunătățite pe parcursul a celor peste 20 de ani de experiență de când echipa din spatele conceptului IUB activează în lumea gastronomică. Iar dacă îţi e greu să alegi, găseşti meniuri office prestabilite.
    • Persoanele vulnerabile devin antreprenori

      Asociația Română Anti-Sida (ARAS), împreună cu partenerii Piontani Services și Primăria Comunei Bilciurești, lansează un nou proiect de antreprenoriat social, care își propune promovarea culturii antreprenoriale și incluziunea socială în regiunile București-Ilfov și Sud Muntenia. În cadrul proiectului „Măsuri active pentru dezvoltarea economiei sociale” vor fi create 11 structuri de economie socială (SES) și 46 locuri noi de muncă. 
    • Marea Finală METRO Chef are premii de peste 87.000 de lei

      În perioada 20-21 august şi 27-28 august, opt echipe formate dintr-un bucătar și un ajutor de bucătar s-au întrecut în pregătirea de preparate specifice bucătăriei de catering/food solutions. Marea finală va avea loc între 1 şi 3 octombrie şi va desemna trei echipe câştigătoare pentru fiecare categorie.

    • Românii vor să lucreze în străinătate în construcții și în industria petrolului

      În luna aprilie, pe platforma online Tjobs.ro au fost disponibile 10.541 oferte de muncă, în 37 de ţări şi 35 de domenii de activitate diferite. Cele mai multe poziţii au venit din partea Marii Britanii, Germaniei şi Italiei. În cazul departamentului „Construcţii / Amenajări”, numărul aplicărilor a depăşit numărul ofertelor de peste 10 ori, iar, în cazul departamentului „Petrol şi gaze”, numărul aplicărilor a depăşit numărul ofertelor de peste 12 ori.

    • ORIGINALITATEA: sarea si piperul afacerii

      De mic a fost familiarizat cu domeniul alimentatiei publice. "A furat meserie de la parintii lui" care se pricep la gatit si a calatorit cu ei prin toata lumea. Si-a dat seama ca vrea sa lucreze in domeniu in momentul in care a intrat la liceu si a ales unul de specialitate. Nici o surpriza deci, in pasiunea cu care Bogdan Ciubotariu de la salt&pepper, caci despre el e vorba, si-a a dezvoltat propria firma de catering.

    • Masa de pranz, o afacere

      Masurile luate de cei care activeaza in sectorul restaurante-catering ii ajuta pe cei care obisnuiesc sa-si comande masa de pranz sa nu-si modifice comportamentul. Daca in alte tari patronii restaurantelor ofera posibilitatea clientilor sa plateasca dupa grosimea portofelului, la noi, reducerile si promotiile ii ajuta pe angajati sa nu resimta efectele crizei. O alta categorie de salariati a inceput sa-si aduca mancare la pachet, fara sa puna acest trend pe seama mult-blamatei crize.

Recomandările editorilor