Obiceiurile culinare ale românilor sunt mereu în schimbare. Spre exemplu, anii 2000 au reprezentat perioada de glorie a shaormei, dar vremurile se schimbă. În ultimii ani, tot mai mulți români au prins gustul chiftelelor acelea prăjite, așezate tacticos între două chifle.
Manipulați să credem că burgerii sunt plasticul pe care îl mâncăm, pe fugă, la restaurantele de tip fast-food, ne vine greu să credem că, de fapt, un burger „adevărat” poate fi o reală încântare pentru papilele gustative.
90% dintre activitățile de back office din industria de externalizare a proceselor de afaceri pot fi acum automatizate, potrivit raportului „Reimagining Business Processes with AI”, lansat de Parseq.
Tinerii din Generația Z trăiesc cu un nivel ridicat de stres și anxietate, cauzat în principal de incertitudinea legată de viitor și de lipsa controlului asupra evenimentelor imprevizibile.
Pachetele de beneficii oferite angajaților au devenit din ce în ce mai sofisticate în ultimii ani, iar în cadrul companiilor locale aproape că există o competiție în ceea ce privește numărul de inițiative de wellbeing.