Skip to main content

Crowne Plaza

    • (P) Sărbătoarea absolută a rafinamentului gastronomic: Revelion la Crowne Plaza Bucharest

      Cum vă pregătiți pentru întâmpinarea Noului An? Preferați o petrecere spumoasă împreună cu prietenii sau o experiență distinsă, într-un cadru mai intim, împreună cu jumătatea voastră și cu familia apropiată?
      La Crowne Plaza Bucharest puteți alege între o petrecere spectaculoasă, plină de culoare, ritm și savoare în Restaurantul hotelului şi în Crown Ballroom sau o petrecere sofisticată, cu accente gourmet, într-un cadru mai intim în Restaurantul a la carte Citronelle. 
    • Cum e sa ai biroul cat un hotel de cinci stele

      In 1993, dupa zece ani de cariera ca programator, Directorul de Vanzari si Marketing de la Crowne Plaza Bucuresti, Mioara Gheorghe, a avut curajul sa schimbe cu totul "macazul" si sa intre in industria hoteliera. S-a indragostit definitiv de viata palpitanta din hotel si si-a descoperit vocatia in activitatea de vanzari. Am fost la Crowne Plaza pentru a vedea cum decurge o zi din viata managerului Mioara Gheorghe.

Recomandările editorilor