meniu
-
Inspirat de actrița Juliette Binoche, care îi dă viață personajului Vianne Rocher în celebrul film Chocolat, Beautyfood este unul dintre puținele locuri din metropola noastră agitată unde te simți de parcă nu ai fi în România. -
Cătălin Scărlătescu semnează meniul Berăriei H
Cea mai mare berărie din sud-estul Europei se află în Bucureşti. Iar un asemenea statut trebuie menţinut şi cu o reputaţie pe măsură în privinţa preparatelor culinare. -
Noul în cea mai veche cafenea din Bucureşti
Cafeneaua Veche, aflată în Centrul Vechi al Capitalei, a fost atestată documentar în anul 1812 și este cea mai veche cafenea bucureșteană care funcționează până în prezent. Începând cu luna noiembrie își întâmpină oaspeții cu un meniu nou, inspirat de anotimpul rece, având la bază bucătăria mediteraneană şi creativitatea care l-a consacrat pe Bucătarul-Șef Viorel Neacșu.
-
Dă strălucire Sărbătorilor de Iarnă
Luna decembrie ne umple inimile de bucurie în fiecare an, în ciuda frigului de afară – oraşul împodobit, prima zăpadă, aroma de scorţişoara şi vin fiert, pomul de Crăciun şi bucuria celor din jur când îşi primesc cadourile… toate ne fac să fim mai veseli, mai relaxaţi şi parcă dau strălucire iernii.
-
A reînceput sezonul de brunch la Braseria Corso! Un Like pe Facebook îți poate aduce 15% discount la nota de plata
Grătar pe terasă, fructe de mare, preparate româneşti şi internaţionaledin belşug, băuturi incluse, parcare gratuită, loc de joacă supravegheat la brunchul de la Braseria Corso din cadrul Hotelului InterContinental.
-
Ponturi pentru a organiza un teambuilding reuşit – Partea I
Un teambuilding sună foarte bine când auzi pe holul companiei că va urma săptămâna viitoare, dar ce te faci când eşti chiar tu persoana desemnată să se ocupe de organizarea acestuia? Un eveniment outdoor, cerut cu insistenţă de băieţii de la vânzărisau de fetele de la client service, sătui şi sătule de stat pe scaun, poate fi greu de organizat când mai ai o mie de chestii de făcut pentru îndatoririle obişnuite. Şi totuşi, citind acest mic ghid veţi găsi rezolvare la câteva din cele mai spinoase probleme ridicate de organizarea unui astfel de eveniment.
-
Vara în centrul oraşului, la Terasa Corso
Odată cu apropierea verii, Hotelul InterContinental anunță deschiderea Terasei Corso, cu intrare directă din Bulevardul Nicolae Bălcescu, colț cu Strada Batiștei. Vino la Terasa Corso împreună cu prietenii sau colegii şi savurează un delicios meniu de vară.
-
File de biban în sos de bere la grădina Mica Elveție
Primavara vine împreună cu un nou meniu, proaspăt și rafinat, la restaurantul Mica Elvetie. Bucătarii restaurantului te tentează cu un Gaspacho, o salată, file de biban în sos de bere și, bineînțeles, un desert răcoros precum parfe de limoneta sau carpaccio de ananas.
-
Cină Romantică de Sfântul Valentin
Cu ocazia sărbătorii de Sfântul Valentin, hotelul Intercontinental a pregatit o serie de surprize pentru cei dornici să petreacă o seară romantică alături de persoana iubită. Reprezentanţii restaurantului Modigliani au pregătit un meniu special, servit la lumina lumânărilor, în acorduri de muzică live de pian şi chitară.
-
Masa de pranz, o afacere
Masurile luate de cei care activeaza in sectorul restaurante-catering ii ajuta pe cei care obisnuiesc sa-si comande masa de pranz sa nu-si modifice comportamentul. Daca in alte tari patronii restaurantelor ofera posibilitatea clientilor sa plateasca dupa grosimea portofelului, la noi, reducerile si promotiile ii ajuta pe angajati sa nu resimta efectele crizei. O alta categorie de salariati a inceput sa-si aduca mancare la pachet, fara sa puna acest trend pe seama mult-blamatei crize.
Recomandările editorilor
-
Cristian Gulicska, Autoliv: Românii sunt dispuși să facă un pas lateral sau chiar înapoi pentru a urca în carieră
Dincolo de clișeul hărniciei, există un motor mult mai puternic care definește angajatul român: ambiția de a nu sta pe loc. Aceasta este concluzia lui Cristian Gulicska, director operațional la Autoliv România. -
Ramona Porca, Schaeffler România: Generația Z nu mai separă tehnologia de viața de zi cu zi
Cum convingi un nativ digital să îmbrățișeze o carieră în industrie? Răspunsul Schaeffler România este să le schimbi complet percepția asupra a ceea ce înseamnă o fabrică modernă. -
Testul de foc al HR-ilor: evaluarea posturilor | ANALIZĂ
Cât „valoreazǎ” un angajat pe piața muncii? Care sunt criteriile dupǎ care se stabilesc salariile şi beneficiile într-o companie? Cum se poate asigura un lider din departamentul de resurse umane cǎ existǎ echitate în salarizarea angajaților din companie. -
BEST EMPLOYER FEST 2025. Bianca Chera: Ne așteptăm la o evoluție legislativă în zona prevenirii sindromului de burnout
Pe 12 noiembrie 2025, la București, revista Cariere organizează BEST EMPLOYER FEST – Noi tendințe în companii, noi obiceiuri ale angajaților, un eveniment dedicat împărtășirii celor mai bune practici în îmbunătățirea experienței angajaților.