masa
-
Revista HR Manager organizează cu sprijinul Humanistic, în data de 11 Mai 2022, între orele 14:00-17:00, ediția a XIV-a din seria de evenimente online FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI cu tema: THE CHALLENGER MINDSET FOR LEADERS: -
Rețete inedite pentru Sărbătoarea Paștelui
Dacă nu știți încă ce pregătiri să faceți invitaților pentru ziua de Paște, noi suntem aici să vă împărtășim câteva idei. Rețete adunate de la specialiști și adevărați gurmanzi. Trebuie reținut că nu toate preparatele de Paște sunt făcute din carne de miel... După cum bine știm, există persoane care nu sunt așa de prietenoase când vine vorba despre miel.
-
Facilitățile pentru angajatorii persoanelor cu dizabilități: de la teorie la practică
Asociaţia Handicapaţilor Somatici din România, organizaţie neguvernamentală, nonprofit, înfiinţată în anul 1991, a susținut vineri, 12 aprilie 2013, la Hotel International din București, masa rotundă cu tema: ”Facilitățile pentru angajatorii persoanelor cu dizabilități: de la teorie la practică.”
-
Redă zâmbetele copiilor nevoiași!
Lidl România a inițiat campania socială “Zâmbet de copil” prin care își propune colectarea de fonduri pentru sprijinirea copiilor săraci din România. Campania a început în decembrie 2011. Sumele de bani obținute vor fi direcționate către organizația “Salvați Copiii“ și vor fi folosite pentru asigurarea hranei zilnice pentru copiii asistați din centrele organizației.
-
11% dintre angajati nu isi iau pauza de masa
Dacă în urmă cu 6 luni angajaţii se simţeau presaţi de sarcinile de serviciu şi renunţau la pauza de masă, în prezent aceştia acordă o importanta mai ridicata prânzului şi alimentaţiei.
-
Masa de pranz, o afacere
Masurile luate de cei care activeaza in sectorul restaurante-catering ii ajuta pe cei care obisnuiesc sa-si comande masa de pranz sa nu-si modifice comportamentul. Daca in alte tari patronii restaurantelor ofera posibilitatea clientilor sa plateasca dupa grosimea portofelului, la noi, reducerile si promotiile ii ajuta pe angajati sa nu resimta efectele crizei. O alta categorie de salariati a inceput sa-si aduca mancare la pachet, fara sa puna acest trend pe seama mult-blamatei crize.
Recomandările editorilor
-
Cristian Gulicska, Autoliv: Românii sunt dispuși să facă un pas lateral sau chiar înapoi pentru a urca în carieră
Dincolo de clișeul hărniciei, există un motor mult mai puternic care definește angajatul român: ambiția de a nu sta pe loc. Aceasta este concluzia lui Cristian Gulicska, director operațional la Autoliv România. -
Ramona Porca, Schaeffler România: Generația Z nu mai separă tehnologia de viața de zi cu zi
Cum convingi un nativ digital să îmbrățișeze o carieră în industrie? Răspunsul Schaeffler România este să le schimbi complet percepția asupra a ceea ce înseamnă o fabrică modernă. -
Testul de foc al HR-ilor: evaluarea posturilor | ANALIZĂ
Cât „valoreazǎ” un angajat pe piața muncii? Care sunt criteriile dupǎ care se stabilesc salariile şi beneficiile într-o companie? Cum se poate asigura un lider din departamentul de resurse umane cǎ existǎ echitate în salarizarea angajaților din companie. -
BEST EMPLOYER FEST 2025. Bianca Chera: Ne așteptăm la o evoluție legislativă în zona prevenirii sindromului de burnout
Pe 12 noiembrie 2025, la București, revista Cariere organizează BEST EMPLOYER FEST – Noi tendințe în companii, noi obiceiuri ale angajaților, un eveniment dedicat împărtășirii celor mai bune practici în îmbunătățirea experienței angajaților.