City Grill
-
Începând cu luna aprilie 2021, Romanian Business Leaders (RBL) are un nou Consiliu Director, format din 13 antreprenori și executivi români: Dragoș Petrescu (Președinte, City Grill Restaurants), Mihai Marcu (CEO, Medlife), Dragoș Neacșu (CEO, GS1 -
Ce soluție a găsit o companie pentru a face față crizei de personal din industria HoReCa
Daniel Mischie, CEO Grupul City Grill, a vorbit, într-un interviu acordat wall-street.ro, despre strategia de dezvoltare a business-ului, ce soluție a găsit compania pentru a face față crizei de personal din industria HoReCa, cum apreciază serviciile din industria ospitalității, dar și ce schimbări ar trebui făcute. -
La 12 ani de existență, City Grill vizează extinderea în afara României
Fondat în 2004 de către Dragoş Petrescu, grupul City Grill a împlinit anul acesta 12 ani de existenţă. Grupul vizează extinderea activităţii pe plan internaţional prin deschiderea de noi localuri la Viena şi Londra, dar și în țară, cel mai probabil, la Cluj. -
Dragoș Petrescu, noul președinte al Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România
Dragoș Petrescu, CEO-ul City Grill, a fost ales în funcția de președinte al Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA). -
Dragoș Petrescu, CEO City Grill: Fără o cultură a respectului NU ne putem dezvolta
De multe ori, privind în jur, avem impresia că respectul nu este decât un cuvânt care trăiește doar în dicționare și în cărți. La nivel declarativ, cu toții suntem de acord că nu vrem să trăim într-o lume fără respect. Practic, facem asta zilnic. Iar efectele sunt cât se poate de vizibile, atât la nivel micro, cât și la nivel macro. -
Caru' cu bere, istoria unei afaceri care durează de 135 de ani
Celebrul restaurant Caru' cu bere a împlinit frumoasa și venerabila vârstă de 135 ani. Evenimentul a fost marcat, joi, de o conferință de presă în cadrul căreia strănepotul fondatorului Carului, Niculae Mircea, și CEO-ul Grupului City Grill, Dragoș Petrescu, au explicat care este rețeta succesului pentru un restaurant care a rezistat celor două mari cutremure care au clătinat Bucureștiul și încă se ține tare! -
Dragos Petrescu, Un boem in lumea afacerilor
Este proprietarul celei mai mari retele de restaurante si cafenele cu capital integral romanesc din centrul Capitalei, o afacere evaluata la peste 15 milioane de euro. Datorita nostalgiei sale pentru vremurile de altadata, ne bucuram astazi de arhitectura in stil gotic, cu elemente baroce, de vitraliile si picturile ce evoca atmosfera Bucurestiului interbelic la Caru` cu bere.
-
CONSENSUL, numitorul comun al opiniilor individuale
Presupunem ca intr-o organizatie moderna toti angajatii sunt liberi sa-si exprime punctul de vedere, fara sa se teama de sanctiuni, iar mijlocul de a ajunge la un acord cu acestia este consensul. El poate aparea spontan, printr-o coincidenta de sentimente, idei sau intentii ale unor persoane care impartasesc aceleasi principii de cooperare si care au conceptii comune asupra unor chestiuni. In acest caz, deciziile se iau pe baza unui "consensus omnium", optandu-se pentru solutia cea mai adecvata cu ceea ce stim si ceea ce credem.
-
Buongiorno!
Piata restaurantelor cu specific italienesc s-a imbogatit la sfarsitul anului trecut cu un nou brand. Este vorba despre restaurantul Buongiorno, parte a lantului City Grill/Caru' cu Bere. Restaurantul cu specific mediteranean-italian este localizat in zona centrala a Capitalei - Piata Victoriei.
Recomandările editorilor
-
Cristian Gulicska, Autoliv: Românii sunt dispuși să facă un pas lateral sau chiar înapoi pentru a urca în carieră
Dincolo de clișeul hărniciei, există un motor mult mai puternic care definește angajatul român: ambiția de a nu sta pe loc. Aceasta este concluzia lui Cristian Gulicska, director operațional la Autoliv România. -
Ramona Porca, Schaeffler România: Generația Z nu mai separă tehnologia de viața de zi cu zi
Cum convingi un nativ digital să îmbrățișeze o carieră în industrie? Răspunsul Schaeffler România este să le schimbi complet percepția asupra a ceea ce înseamnă o fabrică modernă. -
Testul de foc al HR-ilor: evaluarea posturilor | ANALIZĂ
Cât „valoreazǎ” un angajat pe piața muncii? Care sunt criteriile dupǎ care se stabilesc salariile şi beneficiile într-o companie? Cum se poate asigura un lider din departamentul de resurse umane cǎ existǎ echitate în salarizarea angajaților din companie. -
BEST EMPLOYER FEST 2025. Bianca Chera: Ne așteptăm la o evoluție legislativă în zona prevenirii sindromului de burnout
Pe 12 noiembrie 2025, la București, revista Cariere organizează BEST EMPLOYER FEST – Noi tendințe în companii, noi obiceiuri ale angajaților, un eveniment dedicat împărtășirii celor mai bune practici în îmbunătățirea experienței angajaților.