centrul istoric
-
Cărtureşti Carusel, o clădire-monument din centrul vechi al capitalei, se redeschide după un sfert de secol, joi, 12 februarie 2015, ora 10:00. Zvonurile spun că va fi cea mai iubită librărie din oraş. Cel puţin. -
Se deschide un nou restaurant Mica Elveţie
Jakob Hausmann va deschide noua locaţie Mica Elveţie din Centrul Istoric pe 1 septembrie. Restaurantul este situat pe strada Franceză, numărul 60, la parterul hotelului Europa Royale Hotel.
-
Chocolat Createur de Gout lansează al doilea Boutique Restaurant
Chocolat Createur de Gout continuă extinderea conceptului Boutique Restaurant World Unique Concept şi a deschis a doua locaţie, joi, 13 octombrie, pe strada Radu Beller, nr. 13. Transformarea record s-a produs la doar trei săptămani de la lansarea conceputului în locaţia de pe strada Stavropoleos din Centrul istoric al Bucureştiului.
-
Fotografia retro – un refugiu din lumea reala
Nu are tocmai o afacere, ci mai mult un proiect cultural. Nu vorbeste despre cifre pentru ca nu le da prea mare importanta. Se simte la fel de bine daca are 100.000 de euro in buzunar sau 100. Considera ca trebuie sa ai multa grija cum inmultesti banii in Romania, pentru ca banul distruge valori. Eugen Ciocan (foto), Maitre Photographe de La Belle Epoque, si-a abandonat cariera pentru a-si lansa impreuna cu sotia sa, scenograful Irina Solomon, propria afacere – FotoCabinet – un studio de fotografie retro.
Recomandările editorilor
-
Cristian Gulicska, Autoliv: Românii sunt dispuși să facă un pas lateral sau chiar înapoi pentru a urca în carieră
Dincolo de clișeul hărniciei, există un motor mult mai puternic care definește angajatul român: ambiția de a nu sta pe loc. Aceasta este concluzia lui Cristian Gulicska, director operațional la Autoliv România. -
Ramona Porca, Schaeffler România: Generația Z nu mai separă tehnologia de viața de zi cu zi
Cum convingi un nativ digital să îmbrățișeze o carieră în industrie? Răspunsul Schaeffler România este să le schimbi complet percepția asupra a ceea ce înseamnă o fabrică modernă. -
Testul de foc al HR-ilor: evaluarea posturilor | ANALIZĂ
Cât „valoreazǎ” un angajat pe piața muncii? Care sunt criteriile dupǎ care se stabilesc salariile şi beneficiile într-o companie? Cum se poate asigura un lider din departamentul de resurse umane cǎ existǎ echitate în salarizarea angajaților din companie. -
BEST EMPLOYER FEST 2025. Bianca Chera: Ne așteptăm la o evoluție legislativă în zona prevenirii sindromului de burnout
Pe 12 noiembrie 2025, la București, revista Cariere organizează BEST EMPLOYER FEST – Noi tendințe în companii, noi obiceiuri ale angajaților, un eveniment dedicat împărtășirii celor mai bune practici în îmbunătățirea experienței angajaților.