cafenea
-
Simona Halep a câştigat aproape 20 de milioane de euro din tenis, iar o parte din bani îi investește în Constanţa, oraşul natal, scrie Mediafax. -
Pentru publicul educat: Joaca între lumini și forme geometrice, lemn și fotolii!
Povestea lor a început în anul 2015. Atunci când o echipă de investitori clujeni au creat un concept unic pentru spațiul cafelei din România, conturând prima locație a unui lanț ce urmează să se dezvolte în franciză.
-
Antreprenor în HoReCa: "Cu cât interacţiunea cu clientul este mai mică, cu atât sunt mai mari şansele să aibă o experienţă plăcută"
George Alexe a intrat în antreprenoriat în urmă cu mai bine de 13 ani, la puţin peste 20 de ani, când şi-a deschis un business mic în domeniul tranzacţiilor cu autoturisme. Între timp, el a derulat mai multe afaceri în domeniile auto, HoReCa şi imobiliare, precum şi în consultanță, scrie WALL-STREET.RO. -
Therapy, cafeneaua terapeutică din centrul Capitalei
Într-o vilă interbelică cu o bogată istorie, în centrul Bucureştiului, s-a deschisTherapy, o cafenea terapeutică ale cărei porţi sunt deschise publicului larg, dar mai ales persoanelor cu probleme legate de abuzul de substanţe. -
“Nebunia” unui nou început de afacere delicioasă
Sfârșitul anului 2014 a venit cu intrarea pe piața deserturilor premium din București a „La Folie”. „La Folie”, care în limba română înseamnă „Nebunia” este, concret, un hibrid interesant între o cofetărie și o cafenea. De ce hibrid? Pentru că îmbină, ingenios, dulciurile specifice unei cofetării și atmosfera caldă și relaxantă pe care o găsim într-o cafenea. Pe scurt, este o cafenea pentru gurmanzi. -
Noul în cea mai veche cafenea din Bucureşti
Cafeneaua Veche, aflată în Centrul Vechi al Capitalei, a fost atestată documentar în anul 1812 și este cea mai veche cafenea bucureșteană care funcționează până în prezent. Începând cu luna noiembrie își întâmpină oaspeții cu un meniu nou, inspirat de anotimpul rece, având la bază bucătăria mediteraneană şi creativitatea care l-a consacrat pe Bucătarul-Șef Viorel Neacșu.
-
Viaţa după ora 18...
Conceptul european de a petrece una-două ore de relaxare după serviciu apare tot mai des şi în peisajul românesc. Cafenelele, terasele sau restaurantele încep să pună la punct programe interesante, aşa cum sunt serile tematice din timpul săptămânii. În cadrul cărora, de exemplu, pe lângă invitaţia de a gusta din preparatele din diferite ţări sau o băutură specială, alături de colegii de serviciu, prieteni sau oameni din mediul de business, combini relaxarea cu ocazia pentru un networking de calitate.
-
Cafeneaua F64, loc de întâlnire a comunităţii fotografilor din Capitală
F64 Studio, lider pe piaţa echipamentelor foto din România, împlineşte 11 ani de existenţă, ocazie cu care anunţă deschiderea Cafenelei F64 în cadrul showroom-ului din Bd. Unirii nr. 45 din Bucureşti. Cafeneaua F64 este menită să devină locul preferat de întâlnire a comunităţii fotografilor din Bucureşti și nu numai.
-
Un Boeing 737-200, transformat în cafenea la Ploiești
Un avion de pasageri de tipul Boeing 737-200 urmează să fie transformat într-o cafenea și ar putea deveni unul din principalele puncte de atracție ale municipiului Ploiești.
-
KFC deschide prima unitate cu cafenea în Dorobanţi
KFC România inaugurează primul restaurant KFC cu spaţiu dedicat unei cafenele. Noul restaurant KFC este situat în zona Dorobanţi şi are o suprafaţa de 374 mp, dintre care 40 mp pentru zona de cafenea şi concretizează o investiţie de 600.000 de euro.
-
Business in stil urban
La o varsta la care tinerii nu au alt scop decat acela de a se distra, Petre Pacuraru privea in perspectiva si se gandea cum sa-si puna in practica ambitiile antreprenoriale. Asa s-a nascut prima lui firma, Human Performance Development International, un business de la care a invatat tot ceea ce stie in prezent. Cel de-al doilea business al sau, cafeneaua in spirit urban HasHas, situata la trei minute distanta de Piata Universitatii, ocupa un loc aparte in portofoliul sau.
Recomandările editorilor
-
Cristian Gulicska, Autoliv: Românii sunt dispuși să facă un pas lateral sau chiar înapoi pentru a urca în carieră
Dincolo de clișeul hărniciei, există un motor mult mai puternic care definește angajatul român: ambiția de a nu sta pe loc. Aceasta este concluzia lui Cristian Gulicska, director operațional la Autoliv România. -
Ramona Porca, Schaeffler România: Generația Z nu mai separă tehnologia de viața de zi cu zi
Cum convingi un nativ digital să îmbrățișeze o carieră în industrie? Răspunsul Schaeffler România este să le schimbi complet percepția asupra a ceea ce înseamnă o fabrică modernă. -
Testul de foc al HR-ilor: evaluarea posturilor | ANALIZĂ
Cât „valoreazǎ” un angajat pe piața muncii? Care sunt criteriile dupǎ care se stabilesc salariile şi beneficiile într-o companie? Cum se poate asigura un lider din departamentul de resurse umane cǎ existǎ echitate în salarizarea angajaților din companie. -
BEST EMPLOYER FEST 2025. Bianca Chera: Ne așteptăm la o evoluție legislativă în zona prevenirii sindromului de burnout
Pe 12 noiembrie 2025, la București, revista Cariere organizează BEST EMPLOYER FEST – Noi tendințe în companii, noi obiceiuri ale angajaților, un eveniment dedicat împărtășirii celor mai bune practici în îmbunătățirea experienței angajaților.